DE DUURZAAMHEIDSHYPOTHEEK

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in De Nazoomers kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome. De woningen in De Nazoomers worden Energieneutraal (je hebt dus een lagere energierekening) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. 
Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten. 
De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%. Bij een 20-jaars rente is dit: 1,35%
Waarom naar NEXTHome voor je hypotheek?

 • Voorkom onjuiste of onvolledige informatie uit de commerciële hypotheekwereld, ga voor de perfecte koopervaring
 • Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op rij
 • Bepaal zélf je ideale maandlast
 • Best-Buy hypotheek, onafhankelijk
 • Lage kosten, hoge service
 • Vrijblijvend en gratis aan tafel

VOORDELEN

 • Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt
  NEXTHome is de hypotheekpartner van De Nazoomers. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de Hypotheekspecialisten van NEXTHome onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. Onze Hypotheekspecialisten hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren je om in gesprek te gaan met NEXTHome omdat wij niet willen dat je vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor je koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je met een specialist aan tafel. 

 • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  De woningen in De Nazoomers worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in De Nazoomers hebt. Een greep uit deze voordelen: 

 • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  Bij NEXTHome ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord. 
  Onze Hypotheekspecialisten nemen uitgebreid de tijd om je uit te leggen op welke manieren je na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie ben jíj, hoe wil jíj leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal je zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) je maandlast, samen met jouw Hypotheekspecialist. 

  Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met je eigen Hypotheekspecialist. Dit zijn kernwaarden binnen NEXTHome.

 • Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
  NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. NEXTHome werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in jouw persoonlijke situatie. Daarbij kun je ook profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die je in de commerciële hypotheekwereld niet zo snel tegenkomt.

  NEXTHome kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Argenta, BLG, NIBC, Vista Hypotheken, Aegon en Nationale Nederlanden. 

 • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts € 800,- (all-in) bedragen heb je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist. 

  Gedurende de gehele looptijd van je hypotheek – veelal 30 jaar dus – kun je terecht met alle vragen over uw hypotheek. NEXTHome berekent je hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. Jij bent onze koper, je mag op service rékenen.

 • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
  Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke extra’s en upgrades zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wil je hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint.

  Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend. 
 • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-

Meer weten?

Bel NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Aletta. Dit zijn jouw Hypotheekspecialisten voor De Zoomers. Je kunt Daniëlle, Miriam of Aletta uiteraard ook mailen: D.Schuller@Nexthome.eu , M.Dallo@Nexthome.eu of A.Giethoorn@Nexthome.eu